Tammer Brands Oy

Suomeksi In English På Svenska

Tilaaminen ja tehdyt tilaukset

K: Mikä on kampanjakoodi ja mistä sen saa?
V: Tammer Brands voi tarjota Tammerbrands24h.fi -verkkopalvelussa asiakkailleen erilaisia etuja tai tarjouksia.
Alennus aktivoidaan syöttämällä kampanjakoodi tilauskorissa sijaitsevaan kenttään. Voit aktivoida vain yhden kampanjakoodin per tilaus. Kampanjakoodin voi saada esimerkiksi sähköisen asiakaskirjeemme yhteydessä.

 

K: Kuinka kampanjakoodia käytetään?
V: Koodit ovat kampanjakohtaisia. Tilausta tehtäessä kampanjakoodi syötetään sille varattuun kohtaan. Etu huomioidaan myöhemmin tilauksen loppusummassa.

 

K: Kuinka nopeasti tuote toimitetaan?
V: Tilaamiesi varastotuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksesi vastaanottamisesta. Mikäli tuote on jostain syystä loppu varastostamme, toimitamme kyseisen tuotteen heti kun se on mahdollista.

 

K: Miksi samasta tilauksesta tulee monta eri toimitusta?
V: Mikäli tuotetta ei ole heti varastossamme, saat jälkitoimituksen, eli toimitamme kyseisen tuotteen tai tuotteet toisessa toimituksessa.


K: Tilasin juuri verkkokaupasta, voinko peruuttaa tilaukseni?
V: Jos olet edennyt tilauksesi viimeiseen vaiheeseen eli painanut Vahvista-painiketta, tilaus lähtee käsittelyyn ja sitä ei voi enää verkkopalvelun kautta muuttaa. Ota yhteys asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16, puh. 03-2521 111, myynti(at)tammerbrands.fi.

 

K: Mistä voin tarkistaa tilaukseni tiedot?
V: Saat tilausvahvistuksen tuote- ja hintatietoineen automaattisesti käyttäjätunnuksellesi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tarkistaa tilauksesi verkkokaupan Tilaushistoria-linkin takaa.