Tammer Brands Oy

Suomeksi In English På Svenska

Tuoteselaus ja –haku

K: Löydänkö verkkosivuilta samat tuotteet kuin Tammer Brands Oy:n muusta voimassa olevasta valikoimasta?
V: Verkkokaupassa on pääsääntöisesti sama tuotevalikoima kuin kaikessa voimassa olevassa valikoimassamme. Verkkokaupasta voit tilata kätevästi myös tarjouseriä.

 

K: Mistä näen saanko tuotteen samantien toimitukseen vai joudunko odottamaan?
V: Tammerbrands24h.fi - verkkopalvelussa näet tuotteiden saatavuustilanteen suoraan tuotekortilta kohdasta Saatavuus. Mikäli näkyvissä on vihreä merkki ja tai saldomäärä, on tuote myös saatavilla. Mikäli merkkinä on keltainen, on tuotetta parhaillaan tulossa varastoomme ja voit tehdä tuotteesta esimerkiksi automaattisen saatavuuskyselyn. Punainen merkki tarkoittaa, että tuote on toistaiseksi loppu.

Kannattaa ottaa huomioon, että saldotieto muuttuu kaiken aikaa ja viimeinen myyntierä voidaan myydä sillä aikaa selaat tuotteita. Tuotteiden saatavuus tarkistetaan automaattisesti vielä tilausvahvistuksen yhteydessä.

 

K: En löytänyt tuotetta sivuiltanne, onko sitä saatavissa?
V: Järjestelmä piilottaa ainoastaan valikoimasta poistuneet tai toistaiseksi loppuneet tuotteet automaattisesti vapaasta sanahausta, jotta emme tarjoaisi jo loppuneita tuotteita asiakkaillemme. Kyseistä tuotetta voi kuitenkin etsiä hakukentän kautta myös suoraan tuotteen koodilla tai EAN-koodilla, jolloin sen tuotekortin tietoineen saa näkyviin saatavuus-tilanteesta huolimatta. Loppuneesta tuotteesta voi antaa tuotekortin kautta palautetta tai voitte olla suoraan yhteydessä myös omaan myyntiedustajaanne.

Verkkokauppapalvelu ehdottaa loppuneen tuotteen tuotekortilla myös muita vastaavia tuotteita, joista voi löytää helposti korvaavan vaihtoehdon.